Workshops, clinic’s en cadeaubonnen


Dierfysiotherapie Monique Hoiting geeft workshops; ‘Massage voor honden’. Hierbij leer ik eigenaren hun eigen hond te masseren. Waarbij ik u de klassieke massage methoden aanleer. Ook is dit een goede manier om eigenaren meer bewust te laten worden van hun eigen hond en eventuele aanwezige klachten.

Presentaties en clinics op locatie behoren ook tot de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Cadeaubon Dierfysiotherapie paard en hond. Kies uw eigen bedrag om cadeau te geven aan vrienden, familie of kennissen. Neem de bon mee tijdens uw afspraak. Uw paard of hond zal volledig onderzocht en behandeld worden. Inclusief Dry Neelding en/of Medical Taping.

Tevens kunt u deze bon ook inzetten voor een ontspanningsmassage bij een hond naar keuze.  Hierbij leert u als eigenaar zelf ook wat technieken aan, zodat u deze op uw eigen hond kunt toepassen.

En voor een zadel-pasconsult bij uw paard, waar uw zadel volledig gecontroleerd wordt op het paard en onder het rijden. Het aanpassen van het zadel, wanneer nodig of mogelijk, wordt op locatie gedaan.

De bon is 1 jaar geldig na afgifte.

Wilt u iemand een cadeaubon Dierfysiotherapie cadeau geven, neem dan contact op. Leuk om weg te geven! En om te krijgen natuurlijk.