Recensies


Ingrid: Bedankt voor de ontzettend leuke en leerzame middag. Fijn dat ons paard zoveel beter in zijn vel kwam te zitten. En dat we nu meer duidelijkheid hebben. Met je tips kunnen we aan de slag!

Rianne: Hoi Monique! Gisteren heb ik mijn paard voor het eerst gereden! Fenomenaal! Wat een verschil. Een souplesse in haar lijf. En haar hals is zo los. De tweede dag aan de longe liet ze al een achterbeen zien, wat zo ontzettend actief was. In 1 woord ‘wauw’. Bedankt!

Ilse: Een echte aanrader! Mijn paard is niet de makkelijkste tijdens de behandeling, maar Monique blijft altijd heel rustig en gaat hier heel fijn mee om. Ze werkt heel professioneel en is erg betrokken. Na de behandeling merk ik altijd een dergelijk verschil.

Alinda: Echt een aanrader. Mijn hond Mango wordt al een aantal jaren door Monique behandeld en heeft er veel baat bij (hij heeft een chronisch rugprobleem). Na de behandeling even chagrijnig van de spierpijn, maar daarna weer een vrolijke hond. Met alle geduld van de wereld wordt hij behandeld.

Sharon: Ik ben zeer tevreden over Monique haar werk en manier van werken. In januari heeft een ruiterzaak mij een verkeerd zadel aangemeten. Na een week rijden was ik terug, omdat het zadel voor compleet op de schoft lag. Het advies was een gelpad of een bontje eronder te doen. Na een tijdje rijden lag het zadel nog steeds als dat het voorheen lag, op de schoft. Ik heb toen Monique laten komen en de conclusie was een verkeerd passend zadel, daarbij sloten de kussens van het zadel ook niet eens aan op de rug van mijn paard. Samen zijn we op zoek gegaan naar een goed passend zadel en met resultaat! Mijn paard loopt nog steeds happy rond met zijn zadel. Top service!!

Ilja: Monique is zeker een aanrader! Ik laat m’n fjord jaarlijks checken ivm artrose en zijn leeftijd. Monique is echt iemand die voor het dier werkt, ze benaderd het paard rustig en maakt een prettige ervaring van de behandeling!

Karen: Behalve dat Monique ontzettend goed weet wat ze doet. Doet ze haar werk met met veel passie en liefde voor je dier, in mijn geval mijn paard. Ze neemt de tijd, geeft advies en doet navraag na de behandeling. Wat voor mij een pré is naast kennis, kunde en passie, juist een gezellige en goede babbel.

Esther: Super service, Paard genoot ervan. En na 1 behandeling een groot verschil. Het paard wil nu weer rechtsom galopperen.

Aad: Kwaliteit, kennis van zaken en vriendelijkheid.

Renate: Monique weet precies wat ze doet, kijkt eerst hoe de pony is en waar ze evt last van heeft. Ze neemt daar echt even de tijd voor, geeft je dan goed advies. Ze behandeld met passie en kunde en is erg rustig in omgang. Je zag dat onze pony het eerst heel spannend vond maar hoe ver Monique was met de behandeling hoe meer ze ontspande. Heel mooi om te zien.

Marieke: Mijn paard liep al een tijdje niet goed, de dierenarts zag er niks aan, maar ik wel. Monique erbij gehad en tot op de dag van vandaag loopt hij beter dan ooit te voren! Ik laat nu standaard al mijn paarden 2x per jaar behandelen/checken door haar.

Marian: Prettig samenwerken met Monique als instructrice. Tijdens mijn lessen zie ik soms bepaalde trekjes in het bewegingspatroon van het paard. Of dat het paard zijn rug vasthoudt.
In samenspraak met de ruiter/eigenaar halen we Monique erbij om samen naar het paard te kijken en die te laten behandelen. Dit hebben we nu een paar keer zo gedaan. Door samen naar het paard te kijken, kan Monique haar behandeling goed inzetten. Dit heeft al vele mooie resultaten opgeleverd.

Moniek: Monique is een prettig en rustig persoon en dat voelde mijn hond ook gelijk aan. Hij werd niet alleen zen van de behandelingen maar ik zag ook snel verbetering in zijn lopen. Ik vond het ook erg fijn om tips en instructies te krijgen om ook zelf te kunnen masseren.

Kelly: Monique is nu 2 keer bij mijn paard geweest. Het verschil met trainen is duidelijk te merken. Ze is super geduldig en weet wat ze doet. Ik laat mijn paard nu ieder jaar door haar behandelen. Ik ben zeer tevreden!

Anja: Monique is heel rustig en gaf mijn kat de tijd om alles even te verwerken voordat ze verder ging met behandelen. Mijn kat heeft een gescheurde knieband, hoeft niet geopereerd ook gezien zijn leeftijd, maar hij compenseerde wel wat met zijn rug aan die kant. Ik heb zelf nu ook geleerd hoe ik hem kan ondersteunen en hij begint het nog lekker te vinden ook. Een aanrader!

Ilona: Hoi Monique, wat heeft onze hond Mila veel aan jouw massages gehad. En wij aan de tips. Je bent lief en zorgzaam en neemt alle tijd voor Mila tijdens een massage. Wij krijgen ondertussen veel tips waar we zelf mee aan de slag kunnen.
Onze Mila was er best slecht aan toe en na jouw behandeling(en) kregen we onze oude Mila weer terug. Helaas voor haar gaat de artrose niet weg, maar op deze manier kan ze wel van haar oude dag genieten. En kan ze weer wandelen.

Jose: Super tevreden pony staat hier. Na de behandeling al heel snel resultaat, ben echt zo blij. Dank je Monique voor je magische handjes.

Wil jij nou ook een recensie achterlaten, mail mij dan via info@dierfysio-hoiting.nl

Altijd leuk te weten wat je van mijn diensten vindt.