Recensies


Marieke
Mijn paard liep al een tijdje niet goed, de dierenarts zag er niks aan, maar ik wel. Monique erbij gehad en tot op de dag van vandaag loopt hij beter dan ooit te voren! Ik laat nu standaard al mijn paarden 2x per jaar behandelen/checken door haar.

Marian

Prettig samenwerken met Monique als instructrice. Tijdens mijn lessen zie ik soms bepaalde trekjes in het bewegingspatroon van het paard. Of dat het paard zijn rug vasthoudt.
In samenspraak met de ruiter/eigenaar halen we Monique erbij om samen naar het paard te kijken en die te laten behandelen. Dit hebben we nu een paar keer zo gedaan. Door samen naar het paard te kijken, kan Monique haar behandeling goed inzetten. Dit heeft al vele mooie resultaten opgeleverd.

Moniek
Monique is een prettig en rustig persoon en dat voelde mijn hond ook gelijk aan. Hij werd niet alleen zen van de behandelingen maar ik zag ook snel verbetering in zijn lopen. Ik vond het ook erg fijn om tips en instructies te krijgen om ook zelf te kunnen masseren.

Kelly
Monique is nu 2 keer bij mijn paard geweest. Het verschil met trainen is duidelijk te merken. Ze is super geduldig en weet wat ze doet. Ik laat mijn paard nu ieder jaar door haar behandelen. Ik ben zeer tevreden!

Anja
Monique is heel rustig en gaf mijn kat de tijd om alles even te verwerken voordat ze verder ging met behandelen. Mijn kat heeft een gescheurde knieband, hoeft niet geopereerd ook gezien zijn leeftijd, maar hij compenseerde wel wat met zijn rug aan die kant. Ik heb zelf nu ook geleerd hoe ik hem kan ondersteunen en hij begint het nog lekker te vinden ook. Een aanrader!

Ilona
Hoi Monique, wat heeft onze hond Mila veel aan jouw massages gehad. En wij aan de tips. Je bent lief en zorgzaam en neemt alle tijd voor Mila tijdens een massage. Wij krijgen ondertussen veel tips waar we zelf mee aan de slag kunnen.
Onze Mila was er best slecht aan toe en na jouw behandeling(en) kregen we onze oude Mila weer terug. Helaas voor haar gaat de artrose niet weg, maar op deze manier kan ze wel van haar oude dag genieten. En kan ze weer wandelen.

Jose
Super tevreden pony staat hier. Na de behandeling al heel snel resultaat, ben echt zo blij. Dank je Monique voor je magische handjes.

Wil jij nou ook een recensie achterlaten, mail mij dan via info@dierfysio-hoiting.nl

Altijd leuk om te weten wat je van mijn diensten vindt.