Algemene voorwaarden en informatie

Betaling

Betaling kan contant of via een betaalverzoek. Mocht u graag een factuur willen, dan kunt u dit bij mij aangeven.

Let op: Wanneer het factuur niet binnen de aangegeven termijn betaald wordt, zoals aangegeven op het factuur. Krijgt u eerst een herinnering. Vanaf daarna kunnen er extra kosten over het bedrag gerekend worden.

Annulering

Een afspraak gelieve 24 uur van te voren afmelden. Anders wordt deze in rekening gebracht.

Verzekering

Er zijn meerdere verzekering voor uw paard of hond. Hebt u uw dier verzekerd dan is het raadzaam uw polis na te kijken voor een eventuele vergoeding voor de fysiotherapeutische behandeling. Mocht uw verzekering een verslag of factuur nodig hebben, dan kunt u dit bij mij aangeven. Deze zal ik dan per mail aanleveren.

Behandelvoorwaarden Dierfysiotherapie

Dieren dienen schoon aangeleverd te worden voor behandeling. En in het geval van een hond, mogelijk kan deze voortijd even kort uitgelaten worden.

Voor paard geldt dat na bepaalde behandelingen het noodzakelijk is een paar dagen rustig te trainen. Houdt hierbij rekening met de eventuele (wedstrijd) planningen.

Verder zou het handig zijn voldoende ruimte te hebben voor het onderzoek en de behandeling van het paard, waaronder een plek waar het dier rustig gemonsterd en gelongeerd kan worden bij voldoende licht, indien de klachten dit medisch toelaten.