Tarieven

Paard:

1ste consult paard 70 euro

2de consult paard 60 euro*

Preventieve check: 30 euro

Hond:

1ste consult hond 50 euro

2de consult hond 40 euro*

Ontspanningsmassage 30**

Preventieve check: 20 euro

Bovenstaande tarieven zijn inclusief BTW (21%)

(*)Als vervolgtraject binnen een periode van 1 maand na de 1ste behandeling. Anders geldt de prijs van het 1ste consult.

(**)Zonder fysiotherapeutisch onderzoek. 30 minuten.

De consult prijzen zijn inclusief de behandelingen!!

Voor paarden en pony’s gelden dezelfde tarieven. Tarieven zijn per behandeling en worden niet berekend op tijdsbasis. Afhankelijk van de mate van problemen die bevonden worden en de behandeling die nodig wordt geacht, zal de behandeling korter of langer kunnen duren dan de aangegeven tijd (zie tabblad ‘behandeling’).

Instructie, trainingen of les

Het is ook mogelijk training van mij te krijgen in het behandeltraject. Met het oogpunt op een anatomisch verantwoorde houding van het bewegingsapparaat bij ruiter en paard. Heeft jouw paard moeite met ontspannen, lang laag lopen, voorwaarts-neerwaarts gaan, activatie vanuit de achterhand of andere problematieken onder het zadel, dan kan ik je hierbij helpen vanuit een dierfysiotherapeutisch vlak.

Wanneer je geen behandeltraject bij mij volgt, kun je alsnog ook trainingen bij mij volgen.

Kosten: 25 euro voor een uur les. En 15 euro voor een half uur les.

Reiskosten

Ik behandel uw paard op locatie.

Een behandeling van uw hond vind plaats op Hondenschool Kyno Spirit te Sebaldeburen (www.kynospirit.nl) of bij Dierenartsenpraktijk Zuidhorn (www.dapzuidhorn.nl).

Een fysiotherapeutische behandeling van uw hond kan ook bij u thuis, mocht u zelf slecht ter been zijn of geen vervoer hebben. Dan is de prijs van het consult exclusief de reiskosten.

Tarief reiskosten in zones:
0-15         km: 5 euro
15-30      km: 10 euro
30-45     km: 15 euro
45-60     km: 20 euro
60-75     km: 25 euro
75-90     km: 30 euro
90-105   km: 35 euro

Meer km’s zijn bespreekbaar voor verdere locatie dan Groningen, Friesland of Drenthe.

Bij meerdere dieren op 1 locatie kunnen reiskosten onderling gedeeld worden.

Betaling

Gelieve contant en gepast betalen na de behandeling. Mocht u graag een factuur willen, dan kunt u dit bij mij aangeven.

Annulering

Een afspraak gelieve 24 uur van te voren afmelden. Bij te laat afmelden worden er kosten van het gehele consult in rekening gebracht.

Verzekering

Er zijn meerdere verzekering voor uw paard of hond. Hebt u uw dier verzekerd dan is het raadzaam uw polis na te kijken voor een eventuele vergoeding voor de fysiotherapeutische behandeling. Mocht uw verzekering een verslag of factuur nodig hebben, dan kunt u dit bij mij aangeven. Deze zal ik dan per mail aanleveren.

Behandelvoorwaarden

Dieren dienen schoon aangeleverd te worden voor behandeling. En in het geval van een hond, mogelijk kan deze voortijd even kort uitgelaten worden.

Voor paard geldt dat na bepaalde behandelingen het noodzakelijk is een paar dagen rustig te trainen. Houdt hierbij rekening met de eventuele (wedstrijd) planningen.

Verder zou het handig zijn voldoende ruimte te hebben voor het onderzoek en de behandeling van het paard, waaronder een plek waar het dier rustig gemonsterd en gelongeerd kan worden bij voldoende licht, indien de klachten dit medisch toelaten.

 

(Aan het overzicht behandeltarieven kunnen geen rechten worden ontleend. Dierfysiotherapie Monique Hoiting behoudt zich het recht tarieven te wijzigen en/of aan te passen).