Contact


Voor vrijblijvende informatie of een afspraak kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens:

 

Monique Hoiting
Oldekerk (gemeente Grootegast)

 

Mail:   info@dierfysio-hoiting.nl
Tel:      0640647016
(In verband met soms niet op kunnen nemen, kunt u het beste mijn voicemail inspreken. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. Of stuur mij een app, bericht of mail met uw vragen).

 

KvK-nummer: 66415497
BTW nummer: NL208971154B01

 

Werkgebieden: Groningen, Friesland en Drenthe.


Tevens geef ik ook workshops ‘massage voor honden, clinics met betrekking tot paard en dierfysiotherapie.  En presentaties over dierfysiotherapie’, op locatie.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Cadeaubon Dierfysiotherapie paard en hond. Kies uw eigen bedrag om cadeau te geven aan vrienden, familie of kennissen. Neem de bon mee tijdens uw afspraak. Uw paard of hond zal volledig onderzocht en behandeld worden inclusief Dry Neelding en/of Medical Taping.

Tevens kunt u deze bon inzetten voor een ontspanningsmassage bij een hond naar keuze.  Hierbij leert u als eigenaar zelf ook wat technieken aan, zodat u deze op hun eigen hond kunt toepassen.

De bon is 1 jaar geldig na afgifte.

Wilt u iemand een cadeaubon Dierfysiotherapie cadeau geven, neem dan contact op. Leuk om weg te geven! En om te krijgen natuurlijk 😉


 

Dierfysiotherapie Monique Hoiting is ingeschreven bij het Diergeneeskundig register en bij de beroepsvereniging voor dierenfysiotherapeuten, NVFD. Bent u op zoek naar een geschikte dierenfysiotherapeut bij u in de regio, kijk dan eens op de website van de NVFD. Hier staan alle erkende dierenfysiotherapeuten op ingeschreven.

www.nvfd.nl

Tevens is zij lid van het paardenplatform Equine Services. Hierop zijn alle ingeschreven behandelaars voor paarden te vinden via de locater.

Logo

Zoekt u een geschikte professional voor uw paard of hond, neem dan eens een kijkje op bovenstaande websites. Hierop kunt u erkende professionals vinden met diploma’s en certificaten binnen het vak.