Contact


Voor vrijblijvende informatie of een afspraak kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens:

 

Monique Hoiting
Oldekerk (gemeente Grootegast)

 

Mail:   info@dierfysio-hoiting.nl
Tel:      0640647016
(Gelieve mailen, appen of berichten).

 

KvK-nummer: 66415497
BTW nummer: NL208971154B01

 

Werkgebieden: Groningen, Friesland en Drenthe.

 

Tevens geef ik ook workshops ‘massage voor honden, clinics met betrekking tot paard en dierfysiotherapie en presentaties over dierfysiotherapie’, op locatie.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Cadeaubon Dierfysiotherapie paard en hond. Kies uw eigen bedrag om cadeau te geven aan vrienden, familie of kennissen. Neem de bon mee tijdens uw afspraak. Uw paard of hond zal volledig onderzocht en behandeld worden inclusief Dry Neelding (voor paarden) en/of Medical Taping.

Tevens kunt u deze bon inzetten voor een ontspanningsmassage bij een hond naar keuze.  Hierbij leert de eigenaar zelf ook wat trucjes aan, zodat deze enkele massagetechnieken op hun eigen hond kunnen toepassen.

De bon is een half jaar geldig na afgifte.

Wilt u iemand een cadeaubon Dierfysiotherapie cadeau geven, neem dan contact op. Leuk om weg te geven! En om te krijgen natuurlijk 😉


 

Dierfysiotherapie Monique Hoiting is ingeschreven bij het Diergeneeskundig register en bij de beroepsvereniging voor dierenfysiotherapeuten, NVFD.

www.nvfd.nl

Tevens is zij lid van het paardenplatform Equine Services. Hierop zijn alle ingeschreven behandelaars voor paarden te vinden via de locater.

Logo

Zoekt u een geschikte professional voor uw paard of hond, neem dan eens een kijkje op bovenstaande websites. Hierop kunt u erkende professionals vinden met diploma’s en certificaten binnen het vak.